Teamuitje in Maastricht

Erg tof dat je een teamuitje wilt gaan organiseren in Maastricht. We hebben met LeisureTeam volop teamuitjes die verspreid over Nederland te spelen zijn. We bieden je alleen de leukste teamuitjes, zodat wij er zeker van zijn dat we jou en je team een onvergetelijk ervaring kunnen geven! Veel van onze teamuitjes kunnen ook naar jullie toe komen. Flexibiliteit voor een locatie is dus zeker mogelijk. Nieuwe herinneringen samen met je team.

Bekijk hier al onze Teamuitjes in Maastricht

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Je kunt alle toffe teamuitjes van LeisureTeam die te organiseren zijn in de omgeving van Maastricht op deze pagina vinden. Bekijk op deze pagina het aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan! Er wordt dan snel contact met je opgenomen om je hier meer over te vertellen.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

Om de juiste activiteit en setting van je teamuitje te bepalen is het goed om stil te staan bij wat je wilt bereiken op deze dag. Gaat het jullie puur om samen plezier maken of wil je ook een educatief moment aan bod laten komen? Je kunt dan bijvoorbeeld aan de slag gaan met een activiteit waarbij jullie gaan werken aan de groepsdynamiek. Teambuilding speelt hierin een belangrijk rol speelt. Wanneer je hier van te voren over nadenkt maakt dat het maken van je keuze een stuk makkelijker!

Met een teamuitje kun je eigenlijk alle kanten opgaan. Je kan je team in beweging laten komen met onze sportieve teamuitjes. Of je kan bijvoorbeeld eens een kijkje nemen op onze pagina met creatieve teamuitjes. Ideaal om met jouw team van collega’s te doen! Wil je toch gaan voor een leerzame workshop dan is het zeker nuttig om de educatieve teamuitjes eens te bekijken. Denk hierbij aan een mindfulness workshop of een training presentatievaardigheden.

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo