Teamuitje in Purmerend

Een teamuitje organiseren in Purmerend? Tof dat je bij LeisureTeam terecht gekomen bent. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Om de keuze een stuk makkelijker te maken hebben wij de tofste en uniekste teamuitjes alvast voor je geselecteerd. Op deze pagina kan je de mogelijkheden vinden in Purmerend.

Bekijk hier al onze Teamuitjes in Purmerend

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Er zijn verschillende mogelijkheden in Purmerend die op deze pagina te vinden zijn. Wanneer je een vrijblijvende offerte aanvraagt sturen we je graag meer informatie over het teamuitje. Overigens kunnen we jullie teamuitje gemakkelijk combineren met een ander soort uitje, zoals een combinatie van sportief en een culinair teamuitje!

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

Veel van de teamuitjes met LeisureTeam resulteren in het hebben van veel plezier, het stimuleren van de samenwerking en vaak ook in bepaalde skills waar jouw team in de toekomst nog veel aan zal hebben. Een teamuitje kan naast het hebben van veel plezier dus ook beleefd worden als een erg leerzame ervaring! Zo heeft jouw team naderhand nog iets aan het teamuitje en kan dit absoluut positieve gevolgen hebben voor de sfeer op de werkvloer.

Het liefst verras je je hele team met een uniek, tof en leerzaam teamuitje. Nu zijn er natuurlijk veel verschillende soorten activiteiten waar je uit kunt kiezen. Wanneer je het doel van je teamuitje bepaalt wordt het vaak makkelijker een keuze te maken tussen deze verschillende soorten. Is je doel bijvoorbeeld om samen te relaxen en plezier te hebben? Verras je team dan bijvoorbeeld met een lekker culinair teamuitje. Leer over het brouwproces van heerlijke bieren of maak met je collega’s je eigen cocktail of mocktail. Verdienen je collega’s wat frisse lucht? Waai dan heerlijk uit op het strand of ga samen het bos in met een teamuitje in de natuur.

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo