Avontuurlijk Groepsuitje

Heb jij avontuurlijke vrienden, familie of collega’s of wordt het de hoogste tijd om samen eens uitdagend bezig te zijn? Bekijk dan de onderstaande avontuurlijke groepsuitjes van LeisureTeam in omgeving #locatie! Hiermee gaat jouw gezelschap gegarandeerd een super toffe activiteit beleven.

Bekijk hier al onze avontuurlijke groepsuitjes

Filter

Bekijk bovenstaand al de avontuurlijke groepsuitjes van LeisureTeam.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Meer over avontuurlijke groepsuitjes

Met een avontuurlijk uitje beleven jullie een middag vol avontuur en bij vele mogelijkheden voelen jullie de adrenaline door je lichaam gieren. Wanneer jullie de spanning op willen zoeken dan zijn de avontuurlijke uitjes van LeisureTeam perfect! Dit kan namelijk met veel van onze avontuurlijke groepsuitjes. Voel bijvoorbeeld de spanning toenemen tijdens het klimmen en klauteren bij een outdoor activiteit of wanneer je met jouw team gaat voor de winst tijdens het lasergamen.

Hiernaast zijn er natuurlijk ook avontuurlijke groepsuitjes die je in alle rust en met veel ontspanning kunt doen. Huur bijvoorbeeld een e-chopper en volg een prachtige route over de Veluwe! Of ga het water op tijdens een avontuurlijke boottrip. Allerlei activiteiten die op je bucket-list staan en waarvan het hoog tijd is dat deze eens afgestreept worden.

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo