Bedrijfsuitje in Nieuwpoort

Er zijn allerlei originele bedrijfsuitjes mogelijk in Nieuwpoort! Bij LeisureTeam kun je een keuze maken uit de opties op deze pagina. We denken graag mee over het bedrijfsuitje dat het beste bij jullie past. Denk bijvoorbeeld aan samen leren fotograferen of in teams tegen elkaar strijden tijdens een sportieve activiteit.

Bekijk hier al onze Bedrijfsuitjes in Nieuwpoort

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Talloze activiteiten zijn er in Nederland beschikbaar om met jullie bedrijfsuitje te gaan doen. Wil je bijvoorbeeld gaan genieten met alle medewerkers van een heerlijke bierproeverij of leer je liever hoe je buiten op vuur kunt koken? Dan is één van onze culinaire bedrijfsuitjes misschien wat voor jullie. LeisureTeam brengt je graag op de lekkerste ideeën! Of wanneer jullie van wat onderlinge competitie houden dan zit je goed op onze pagina met allerlei toffe actieve en sportieve bedrijfsuitjes. Verdienen alle collega’s het nu echt om samen te proosten en te genieten van een groots feest met entertainment? Dan kan een uniek bedrijfsfeest of een hilarisch themafeest een perfect alternatief zijn.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

Om de juiste beslissing te maken wat betreft het kiezen van de activiteit en omgeving voor je bedrijfsuitje is het belangrijk om vooraf jezelf af te vragen wat je wilt bereiken op deze dag. Wil je bijvoorbeeld dat de collega’s voornamelijk de focus leggen op het verbeteren van de onderlinge relaties in het team of ga je voor een vrijblijvende setting? Leer elkaar bijvoorbeeld beter kennen tijdens een ontspannen creatieve activiteit? Of gaat het vooral om de funfactor met eventueel een competitief of sportief element? Wij hebben voor elk doeleinde de tofste activiteiten geselecteerd.

Naast dat een bedrijfsuitje bijvoorbeeld de creativiteit van alle collega’s kan testen is een bedrijfsuitje voornamelijk erg gezellig. Er is voldoende gelegenheid om elkaar beter te leren kennen We nemen je graag wat werk uit handen. Wanneer je op deze pagina een vrijblijvende offerte aanvraagt voor een gaaf bedrijfsuitje in Nieuwpoort wordt er spoedig contact met je opgenomen over de details.

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo