Bedrijfsuitje in Steenwijk

Op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met al collega’s in Steenwijk? Dan zit je goed bij LeisureTeam. Wij hebben vele gave bedrijfsuitjes in Steenwijk! We helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Gaan jullie voor culinair of zoeken jullie liever actie en avontuur op? Vraag een offerte aan en dan ontvang je snel meer informatie over de activiteit.

Bekijk hier al onze Bedrijfsuitjes in Steenwijk

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Voor een bedrijfsuitjes zijn er natuurlijk vele mogelijkheden en alle kanten die je op kunt gaan. We delen je graag met wat inspiratie. Je kan al je collega’s bijvoorbeeld in beweging laten komen met onze actieve en sportieve bedrijfsuitjes. Of kies voor een activiteit in een rustige setting door voor een creatief bedrijfsuitje te kiezen. Ideaal om met al je collega’s te gaan doen! Denk jij erover om het dit jaar toch grootser aan te pakken? Heb je er wel eens over nagedacht om een onvergetelijk bedrijfsfeest of themafeest te organiseren? Hier kun je het hele bedrijf bij betrekken en samen met onze eventmanagers organiseer je een knallend feest!

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

Een keuze maken tussen alle uitjes en activiteiten voor je bedrijfsuitje kan soms lastig zijn. Een advies dat vaak goed kan helpen is om voordat je je zoektocht begint jezelf af te vragen wat het doel van je bedrijfsuitje precies is. Kom je liever samen in beweging met een sportieve teambuilding of wil je goede gesprekken voeren tijdens een creatieve brainstorm? Wanneer je hier van te voren over nadenkt maakt dat het maken van je keuze een stuk makkelijker! De opties kan je vinden op onze website.

We kunnen ook adviseren bij het combineren van verschillende uitjes om er een complete bedrijfsdag van te maken! Hiernaast kan LeisureTeam ook het extra werk uit handen nemen, door bijvoorbeeld de locatie te regelen of een heerlijke borrel of diner. Op deze pagina vind je alle mogelijkheden van bedrijfsuitjes in Steenwijk.

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo