Bedrijfsuitje in Veere

In Veere zijn er allerlei bedrijfsuitjes mogelijk met LeisureTeam. Veel van de bedrijfsuitjes kunnen op elke gewenste locatie worden gefaciliteerd. Wanneer je niet zelf een geschikte locatie tot je beschikking hebt dan kan LeisureTeam dit voor je organiseren of zijn er mogelijkheden bij de uitvoerder. Leer bijvoorbeeld cocktails maken of ga samen een kunstwerk maken. Een bedrijfsuitjes zorgt voor verbinding en vermaak met je collega’s en is daarom ontzettend belangrijk.

Bekijk hier al onze Bedrijfsuitjes in Veere

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Bedrijfsuitjes delen we onder in verschillende soorten categorieën. Wanneer je eenmaal het doel van je bedrijfsuitje hebt bepaalt kun je beter beoordelen welke soort activiteit hier het best bij aansluit. Wil je zorgen voor een onvergetelijk personeelsuitje bekijk dan eens onze avontuurlijke bedrijfsuitjes. Met deze activiteiten valt er altijd genoeg na te praten en zal het personeelsuitje niet snel vergeten worden. Wanneer je liever wilt focussen op de onderlinge samenwerking en relaties binnen het team dan adviseren we je te kiezen voor een echte teambuilding activiteit. Hiermee leren de medewerkers elkaar op een andere manier kennen en dit verbeterd de sfeer op de werkvloer.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

De bedrijfsuitjes van LeisureTeam brengen veel gezelligheid met zich mee, maar daarnaast selecteren we de bedrijfsuitjes met een achterliggend doel. Denk hierbij aan het doel om elkaar beter te leren kennen in een andere setting of om beter met elkaar samen te leren werken. Zo streven we met een bedrijfsuitjes naar een win win situatie! Een leuke unieke ervaring voor de werknemer, maar hiernaast ook positieve gevolgen voor de resultaten die hierna op de werkvloer worden geleverd.

Je kunt op deze pagina meer informatie vinden over de toffe en vaak ook leerzame bedrijfsuitjes in Veere. Wanneer je een vrijblijvende offerte aanvraagt wordt er contact met je opgenomen om de verschillende mogelijkheden te bespreken. We helpen je vervolgens graag verder om jullie bedrijfsuitje in Veere te boeken.

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons Ăłf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo