Bedrijfsuitje in Wieringen

Op zoek naar een bedrijfsuitje waarbij alle collega’s in beweging komen of leren jullie liever overheerlijke cocktails maken? In ieder geval zit je goed bij LeisureTeam, want wij hebben de leukste bedrijfsuitjes al voor je geselecteerd in Wieringen! Een bedrijfsuitje resulteert in positieve energie, soms wat competitie gevoel en vooral veel plezier samen met je collega’s.

Bekijk hier al onze Bedrijfsuitjes in Wieringen

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Tijdens het bedrijfsuitje wil je graag alle collega’s blij maken met een leuke en uniek uitje. Nu zijn er allerlei soorten activiteiten waaruit je een keuze kunt maken. Zo kan je alle medewerkers verrassen met een heerlijk culinair bedrijfsuitje. Maak heerlijke gerechten tijdens een outdoor cooking workshop of leer je eigen cocktail shaken. Hier maak je toch iedereen blij mee?! Je kunt ook eens onze pagina met allerlei educatieve bedrijfsuitjes workshops bekijken. Denk hierbij aan een creatieve battle of een gave quiz. Alle uitjes inmiddels wel gezien en heb je zin in een écht feestje? Dan voldoet een gaaf bedrijfsfeest of themafeest misschien eerder aan jullie wensen.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

Het is vaak de kunst om de juiste balans te vinden tussen fun en het nuttige wanneer je een bedrijfsuitje organiseert. Je kan hierbij denken aan een teambuilding activiteit waarbij deze balans opgezocht wordt of LeisureTeam kan je ontzorgen door een programma op te stellen met meerdere activiteiten op een dag met verschillende doeleinden. Zo kan je ook een gezamenlijke activiteit combineren met bijvoorbeeld workshops in kleinere groepen.

Bekijk op deze pagina de bedrijfsuitjes in Wieringen. Wanneer je vrijblijvend een offerte aanvraagt dan wordt er spoedig contact met je opgenomen om de mogelijkheden door te nemen. We denken met ons team graag mee over hoe we jouw bedrijfsuitje kunnen aankleden om er een succesvolle dag van te maken voor alle collega’s én het bedrijf.

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo