Culinair Groepsuitje

Kies voor een overheerlijke activiteit met één van de culinaire groepsuitje op LeisureTeam. Bakken, koken en samen proeven zorgt voor verbinding en vermaak tijdens jullie groepsuitje. Er zijn verschillende mogelijkheden!

Bekijk hier al onze culinaire vriendenuitjes

Filter

Bovenstaand kun je de mogelijkheden bekijken en meer informatie vinden over de culinaire vriendenuitjes. We zullen contact met je opnemen wanneer je een vrijblijvende offerte aanvraagt. We adviseren je dan graag over de mogelijkheden en zo zorgen we er samen voor dat we het leukste culinaire uitje voor jou en je vrienden vinden!

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Meer over culinaire groepsuitjes

Een culinair groepsuitje of workshop zal jullie volledig verrassen en een voldaan gevoel geven. Bij een unieke kookworkshop leren jullie allerlei keukentechnieken die ook in de toekomst goed van pas komen in je eigen keuken! Je bereidt samen een heerlijk 3 gangendiner of leert hoe je de perfecte taart bakt. In de keuken zijn jullie vrij om vragen te stellen en natuurlijk om na het koken of bakken jullie creaties te proeven.

Stap je liever niet in keuken maar wil je gaan voor een proeverij van bijvoorbeeld whiskey, wijn of bier? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk bij LeisureTeam. Deze kunnen vaak ook op jullie eigen locatie of bij jou thuis gefaciliteerd worden. Leuk als afwisseling van die standaard vrijdagmiddag borrel! Bovenal heb je de mogelijkheid tot het proeven van het product. Hiernaast leer je ook veel over verschillende processen en feitjes over hoe het product gemaakt wordt! Een complete beleving ervaar je dus met een culinaire groepsuitje.

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo