Groepsuitje in Bergen

Heb je creatieve vrienden of wil jij jouw familie of collega’s wel eens van wat beweging bezorgen? Dan zit je bij LeisureTeam goed! Kies voor één van de groepsuitjes in Bergen! Wij helpen je namelijk graag verder om het groepsuitje te organiseren.

Bekijk hier al onze Groepsuitjes in Bergen

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Met een groepsuitje van LeisureTeam is er van alles mogelijk. Ga bijvoorbeeld voor een fysiek en sportief groepsuitje of maak samen jullie eigen kunstwerk. Veel lol en plezier is een vereiste en dat maakt van jullie groepsuitje in Bergen een onvergetelijke dag!

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

Met LeisureTeam organiseren we groepsuitjes verspreid over heel Nederland. Bij LeisureTeam gaat iedereen gegarandeerd een leuke dag tegemoet. Dit kan ook bijna niet anders, want we hebben de leukste groepsuitjes al uitgekozen. Een groepsuitje is de kans om samen te ontspannen of om elkaar beter te leren kennen in een andere omgeving. De invulling hiervan kan heel verschillend zijn. Bekijk op deze pagina welk uitje jou het leukste lijkt voor je groep of in samenwerking met LeisureTeam kunnen we een aantal groepsuitjes combineren voor de juiste afwisseling!

Wanneer je het groepsuitje organiseert dan wil je graag je collega’s, familie of vrienden verrassen met een onvergetelijke activiteit. Er zijn natuurlijk verschillende soorten activiteiten waarvoor je kunt gaan. Wanneer je liever wilt focussen op de onderlinge samenwerking en relaties binnen het team dan adviseren we je te kiezen voor een echte teambuilding activiteit. Hiermee leer je je collega’s, vrienden of familie op een andere manier kennen en dit verbeterd de sfeer op de werkvloer. Of je kan eens inspiratie opdoen op onze pagina met allerlei educatieve workshops. Denk hierbij aan een creatieve battle of een hilarische quiz. Liever meer tijd hebben om rustig te kunnen bijpraten tijdens een schilder of tekenworkshop? Bekijk dan eens onze creatieve groepsuitjes!

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo