Teamuitje in Middelburg

In Middelburg zijn er allerlei teamuitjes mogelijk! Bij LeisureTeam kun je een keuze maken uit de opties te vinden op deze pagina. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een creatief teamuitje en maak vervolgens tijdens de activiteit een kunstwerk dat jij en je collega’s na afloop mee naar huis kunnen nemen. Of ga voor een heerlijke bier of wijnproeverij op locatie!

Bekijk hier al onze Teamuitjes in Middelburg

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

LeisureTeam biedt jou teamuitjes die naast het hebben van veel plezier ook inspirerend en leerzaam zijn. We nemen je graag wat werk uit handen om de keuze te maken. Wanneer je op deze pagina een vrijblijvende offerte aanvraagt voor een teamuitje in Middelburg wordt er al snel contact met je opgenomen en staat er voor jou en je team een super gaaf teamuitje te wachten!

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

De juiste inhoud van je teamuitje vinden kan soms best lastig zijn. Met onze tips en de selectie die LeisureTeam gemaakt heeft hoeft het helemaal niet zo ingewikkeld te zijn! We hebben namelijk de gaafste workshops en uitjes al voor jou en je team geselecteerd. Veel van de mogelijkheden kunnen ook naar jullie op locatie komen of kunnen op maat aan jullie gepresenteerd worden.

Voor een teamuitje delen we de mogelijkheden onder in verschillende soorten activiteiten. Zo kan je eens een kijkje nemen op onze avontuurlijke teamuitjes pagina. Met deze teamuitjes valt er altijd genoeg na te praten en zal het teamuitje niet snel vergeten worden. Wanneer je liever wilt focussen op de onderlinge samenwerking en relaties binnen het team dan adviseren we je te kiezen voor een echte teambuilding activiteit. Hiermee leer je je collega’s op een andere manier kennen en dit verbeterd de sfeer op de werkvloer. Liever meer tijd hebben om rustig te kunnen bijpraten tijdens een schilder of tekenworkshop? Bekijk dan eens onze creatieve teamuitjes!

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo