Teamuitje in Sloten

Boek een teamuitje in Sloten met LeisureTeam en leer je team beter kennen op een heel ander vlak dan je gewend bent! Ga samen bijvoorbeeld een actieve uitdaging aan en maak het jullie tofste teamuitje ooit. Een teamuitje zorgt voor veel energie, positiviteit, gezonde competitie en lol onder jou en je collega’s.

Bekijk hier al onze Teamuitjes in Sloten

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Maak je teamuitje onvergetelijk door een goed gevulde en gevarieerde dag te organiseren. Je kan hierbij ook denken aan een combinatie van 2 totaal verschillende teamuitjes en sluit de dag bijvoorbeeld af met een outdoor kookworkshop. Vraag een vrijblijvende offerte aan en dan ontvang je snel de nodige informatie in Sloten.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

Om het juiste besluit te maken wat betreft een activiteit en setting voor je teamuitje is het belangrijk om vooraf jezelf goed te oriënteren en uit te zoeken wat je wilt bereiken op deze dag. Wil je voornamelijk de focus leggen op het verbeteren van de relaties in het team of ben je op zoek naar een rustigere en vrijblijvende setting? Kom je liever samen in beweging met een sportieve teambuilding of wil je goede gesprekken voeren tijdens een creatieve brainstorm? Wanneer je hier van te voren over nadenkt maakt dat het maken van je keuze een stuk makkelijker!

Met het teamuitje wil je graag je collega’s verrassen met een toffe onvergetelijke activiteit. Nu zijn er natuurlijk verschillende soorten activiteiten die je hiervoor kunt selecteren. Zo kan je je team bijvoorbeeld blij maken met een smakelijk culinair teamuitje teamuitje. Proef heerlijke wijnen of leer hoe je je eigen cocktails of mocktails maken. Welk team wordt hier nu niet blij van? Of neem eens een kijkje op onze pagina met allerlei toffe sportieve teamuitjes. Heerlijk uitwaaien op het strand of het avontuur opzoeken in het bos! Ideaal om met jouw team van collega’s in beweging te komen.

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo