Teamuitje in Wijk bij Duurstede

Kies voor een gave activiteit voor jou en je collega’s en boek één van de teamuitjes die mogelijk zijn in Wijk bij Duurstede! LeisureTeam maakt de keuze graag makkelijker voor je door een top selectie te maken van unieke teamuitjes in Nederland. Veel van deze teamuitjes kunnen op elke gewenste locatie georganiseerd worden. LeisureTeam organiseert met heel veel plezier een gaaf uitje voor jou en je collega’s.

Bekijk hier al onze Teamuitjes in Wijk bij Duurstede

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Bekijk de mogelijkheden op deze pagina van alle teamuitjes van LeisureTeam mogelijk in Wijk bij Duurstede! Laat ons vooral weten waar jouw interesse naar uitgaat voor een vrijblijvende offerte aan te vragen en dan vertellen we je graag meer. Het is vaak ook mogelijk om het teamuitjes aan te vullen met een tweede teamuitje of bijvoorbeeld een gezellige borrel.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

Met een teamuitje is het vaak een kwestie van de juiste balans vinden tussen plezier en het nuttige. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inspirerende teambuilding activiteiten of aan het combineren van meerdere activiteiten op een dag met verschillende doeleinden. Zo houd je iedereen geboeid en verzorgen we een super leuke en geslaagde teamdag. LeisureTeam ziet een teamuitje als geslaagd wanneer de collega’s elkaar beter en op een andere manier hebben leren kennen en wanneer het positieve gevolgen zal hebben voor de werksfeer!

Je kunt voor je teamuitje alle kanten op gaan. Wil je bijvoorbeeld gaan genieten met je collega’s van een heerlijke proeverij of een spectaculaire cocktail workshop tijdens één van onze culinaire teamuitjes? LeisureTeam brengt je graag op overheerlijke ideeën! Of je kan eens inspiratie opdoen op onze pagina met allerlei educatieve teamuitjes. Denk hierbij aan een creatieve battle of een hilarische quiz. Of word samen creatief met een creatief teamuitje en ga samen schilderen of leer fotograferen.

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo