Bedrijfsuitje in Bronkhorst

In Bronkhorst zijn er allerlei bedrijfsuitjes mogelijk waarbij plezier en teambuilding centraal staat. We hebben hiervoor de gaafste groepsactiviteiten geselecteerd. Het doel van de bedrijfsuitjes bij LeisureTeam is om onderlinge samenwerking, vertrouwen, groepsdynamiek en plezier te creëren onder de collega’s.

Bekijk hier al onze Bedrijfsuitjes in Bronkhorst

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Je verrast alle collega’s het liefst met een origineel, gaaf en leerzaam bedrijfsuitje. Nu zijn er natuurlijk veel verschillende soorten bedrijfsuitjes waar je uit kunt kiezen. Verras je team bijvoorbeeld met een lekker culinair bedrijfsuitje. Leer over de kunst van het buitenkoken of over het brouwproces van heerlijke bieren. Houd je van een competitief element en wil je je collega’s wat frisse lucht en beweging bezorgen? Dan zou een actief en sportief bedrijfsuitje wat voor jullie kunnen zijn! Toch op zoek naar wat meer ontspanning en werken aan creativiteit? Dan adviseert LeisureTeam je graag met deze creatieve workshops. Of bekijk eens onze bedrijfsfeesten en themafeest als jij en je collega’s wel een gaaf feest verdienen.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

De bedrijfsuitjes die je vindt op onze websites zijn vaak bedoeld om naast het plezier met elkaar ook onderlinge samenwerking, vertrouwen, groepsdynamiek en efficiëntie aan te moedigen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan teambuilding bedrijfsuitjes of creatieve workshops! Met LeisureTeam hebben we allerlei mogelijkheden. Wordt het een spannende en interessante onderhandel workshop of gaan jullie samen muziek maken met een djembé workshop? Kijk rustig rond en kies dan een tof bedrijfsuitje. Ook is er een mogelijkheid om LeisureTeam als eventbureau in te zetten voor een bedrijfsdag. We zullen dan een programma maken van verschillende activiteiten om een onvergetelijk bedrijfsdag te verzorgen!

Vind op deze pagina het aanbod van de bedrijfsuitjes die mogelijk zijn in Bronkhorst! Bekijk rustig de diverse mogelijkheden en vraag bij interesse een vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt voor je het weet meer details over het bedrijfsuitje en dan helpen we je bij LeisureTeam graag bij het maken van de juiste keuze.

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo