Bedrijfsuitje in Tiel

Ga de strijd aan tegen je collega’s of werk samen aan een teambuilding activiteit van LeisureTeam in Tiel! Soms is het moeilijk een keuze te maken voor een geschikt bedrijfsuitje en hierom hebben wij onze favorieten in Nederland alvast voor je geselecteerd. Bekijk op deze pagina het aanbod.

Bekijk hier al onze Bedrijfsuitjes in Tiel

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Wanneer je het doel van het bedrijfsuitje bepaalt hebt dan kun je vervolgens gaan onderzoeken welke soort activiteit geschikt is om dit doel te behalen. Wil je bijvoorbeeld werken aan de relaties binnen verschillende afdelingen of wil je dat afdelingen beter met elkaar leren samenwerken? Bekijk dan eens de bedrijfsuitjes op onze teambuilding pagina. Zijn alle medewerkers toe aan wat frisse lucht? Waai dan samen uit op een mooi strand of ga naar de veluwe voor een bedrijfsuitjes in de natuur. Als het echt tijd is voor een feestje voor alle collega’s dan adviseren onze eventmanagers je graag over de mogelijkheden van themafeesten en personeelsfeestent. Dat wordt gegarandeerd een knalfeest!

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

Voor een bedrijfsuitje kan je ervoor kiezen om een enkele activiteit bij ons te boeken. Voor grotere groepen bieden we ook de mogelijkheid aan om een volledig programma van meerdere unieke bedrijfsuitjes te combineren. Een hele bedrijfsdag vol met afwisselende activiteiten, lol, samenwerking en natuurlijk een hapje en een drankje! Veel van de door ons geselecteerde uitjes en workshops zijn op elke locatie te faciliteren dus LeisureTeam kan dit voor je afstemmen. Met een volledig op maat programma houd je iedereen geboeid en verzorgen we een super geslaagde dag vol met leerzame momenten.

Bij LeisureTeam hebben we de tofste bedrijfsuitjes beschikbaar in Tiel. Bekijk ons geselecteerde aanbod en merk waar jouw interesse naar uit gaat. We adviseren indien gewenst graag over de verschillende mogelijkheden en eventueel over cateringmogelijkheden en vervoer. We hopen je snel van dienst te kunnen zijn!

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo