Bedrijfsuitje in Utrecht

Super gaaf dat je interesse hebt voor een uitdagende activiteit voor jou en je collega’s! Via LeisureTeam boek je eenvoudig een bedrijfsuitje in Utrecht. Met onze bedrijfsuitjes bied je jouw collega’s veel plezier en een super gaaf avontuur. Bekijk op deze pagina de mogelijkheden.

Bekijk hier al onze Bedrijfsuitjes in Utrecht

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Voor elk bedrijfsuitje zijn er volop mogelijkheden in Nederland. Ons team brengt je graag op de tofste ideeën. Je kan alle collega’s bijvoorbeeld omver blazen met een overheerlijk culinair bedrijfsuitje. Het leuke hiervan is dat er altijd geproefd en gegeten mag worden. Daarmee tover je toch bij elke collega een glimlach op het gezicht? Of klik eens door naar onze selectie van creatieve bedrijfsuitjes. Perfect om samen creatief bezig te zijn en elkaar beter te leren kennen. Toch meer zin en behoefte aan een heerlijk feestje? Dan ben je bij onze eventmanagers aan het juiste adres. Wij worden namelijk écht blij van het organiseren van grote personeelsfeesten en themafeesten. Kijk maar eens rustig naar de mogelijkheden!

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

Een bedrijfsuitje is vaak naast het hebben van veel plezier een leerzame ervaring voor elke deelnemer! LeisureTeam heeft al een selectie gemaakt van de meest geschikte bedrijfsuitjes waarmee we een divers aanbod met hoge kwaliteit aan je kunnen presenteren. We hebben een portfolio samengesteld met uitjes waarbij zowel plezier , het stimuleren van de samenwerking als ook training van vaardigheden aan bod kunnen komen.

Bekijk op deze pagina de tofste bedrijfsuitjes in Utrecht! Laat ons weten waar jou interesse naar uitgaat en dan vertellen we je graag meer. Wil je bijvoorbeeld het avontuur opzoeken in de natuur of ga je liever voor een creatief bedrijfsuitje? Het is overigens ook mogelijk om het bedrijfsuitje aan te vullen met een gezellige borrel of uitgebreid diner.

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo