Bedrijfsuitjes Nijmegen

Ga de strijd aan tegen je collega’s of werk samen aan een teambuilding activiteit van LeisureTeam in Nijmegen! Soms is het moeilijk een keuze te maken voor een geschikt bedrijfsuitjes en hierom hebben wij onze favorieten in Nederland alvast voor je geselecteerd. Bekijk op deze pagina het aanbod.

Bekijk hier al onze Bedrijfsuitjes in Nijmegen

Filter

Talloze activiteiten zijn er in Nederland beschikbaar om met jullie bedrijfsuitje te gaan doen. Wil je bijvoorbeeld gaan genieten met alle medewerkers van een heerlijke bierproeverij of leer je liever hoe je buiten op vuur kunt koken? Dan is één van onze culinaire bedrijfsuitjes misschien wat voor jullie. LeisureTeam brengt je graag op de lekkerste ideeën! Of wanneer jullie van wat onderlinge competitie houden dan zit je goed op onze pagina met allerlei toffe actieve en sportieve bedrijfsuitjes. Verdienen alle collega’s het nu echt om samen te proosten en te genieten van een groots feest met entertainment? Dan kan een uniek bedrijfsfeest of een hilarisch themafeest een perfect alternatief zijn.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

Voor een bedrijfsuitje kan je ervoor kiezen om een enkele activiteit bij ons te boeken. Voor grotere groepen bieden we ook de mogelijkheid aan om een volledig programma van meerdere unieke bedrijfsuitjes te combineren. Een hele bedrijfsdag vol met afwisselende activiteiten, lol, samenwerking en natuurlijk een hapje en een drankje! Veel van de door ons geselecteerde uitjes en workshops zijn op elke locatie te faciliteren dus LeisureTeam kan dit voor je afstemmen. Met een volledig op maat programma houd je iedereen geboeid en verzorgen we een super geslaagde dag vol met leerzame momenten.

Je kunt op deze pagina meer informatie vinden over de toffe en vaak ook leerzame bedrijfsuitjes in Amsterdam. Wanneer je een vrijblijvende offerte aanvraagt wordt er contact met je opgenomen om de verschillende mogelijkheden te bespreken. We helpen je vervolgens graag verder om jullie bedrijfsuitje in Nijmegen te boeken.

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo