Personeelsuitje in Assen

Wanneer je op zoek bent naar een uitje waar jij en je collega’s echt veel plezier zullen beleven dan zit je goed met een personeelsuitje in Assen. Hier kunnen jullie een ervaring opdoen waar veel collega’s in de toekomst nog lang over na zullen praten!

Bekijk hier al onze Personeelsuitjes in Assen

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Leer tijdens jullie personeelsuitje onderhandelen of ga de strijd met elkaar aan met een toffe quiz! Je kunt op deze pagina alle mogelijkheden vinden die in Assen geboekt kunnen worden. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

Er zijn allerlei verschillende soorten leuke activiteiten beschikbaar om een knallend personeelsuitje te organiseren. Bij LeisureTeam vinden we het altijd een goed idee om tijd en energie in het organiseren van een personeelsuitje te steken. Waarom? Het is super belangrijk voor de sfeer op de werkvloer! Door elkaar beter te leren kennen in een andere setting komt er vaak meer begrip voor elkaar. Door mooie momenten en herinneringen samen, worden onderlinge relaties versterkt.Kijk rustig rond en kies dan een toffe workshop uit.

Het bepalen van het doel van het personeelsuitje helpt je vervolgens bij de keuze voor welke soort activiteit je wilt gaan. Wat sluit het beste aan om jou doel te behalen? Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat de medewerkers elkaar op een vrijblijvende en ontspannen manier beter leren kennen? Bekijk dan eens onze pagina met creatieve personeelsuitjes. Tijdens deze workshops is vaak ruimte om rustig met elkaar te kunnen praten en tegelijkertijd creatief bezig te zijn. Houd je van een competitief element en wil je je collega’s wat frisse lucht en beweging bezorgen? Dan zou een actief en sportief personeelsuitje wat voor jullie kunnen zijn! Heb je meer zin om alle remmen los te gooien en mag er gedanst en geproost worden? Dan kan LeisureTeam je ook van volledige personeelsfeesten voorzien. Waarom niet?!

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo