Personeelsuitje in Baarn

Tof dat je een personeelsuitje gaat plannen in Baarn! Met LeisureTeam hebben we volop personeelsuitjes die verspreid over Nederland te organiseren zijn en dus ook in Baarn. We selecteren met ons team alleen de gaafste en origineelste personeelsuitjes, zodat wij er zeker van zijn dat we jou en je collega’s een onvergetelijke ervaring bezorgen.

Bekijk hier al onze Personeelsuitjes in Baarn

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Al de personeelsuitjes die mogelijk zijn in Baarn kun je op deze pagina vinden. Bekijk op deze pagina het aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan! We nemen dan graag contact met je op om je hier verder over te informeren. Indien gewenst informeren we je ook over verschillende horecamogelijkheden en goed georganiseerd vervoer voor alle deelnemers.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

Het kan soms lastig zijn om de verantwoordelijkheid te dragen voor het boeken van jullie personeelsuitje. Wat is nu de juiste activiteit en welke setting past het beste bij jou en je collega’s? Wat je kan helpen is om vooraf te bepalen wat je met het personeelsuitje dit jaar wilt bereiken. Gaat het jullie vooral om samen veel plezier maken of wil je ook dat het personeel met een educatief element aan de gang gaat? Je kan er met een personeelsuitje ook voor kiezen om plezier met het nuttige te combineren. Werk bijvoorbeeld aan de groepsdynamiek tijdens een actieve teambuilding activiteit! Wanneer je hier van te voren over nadenkt maakt dat het maken van je keuze een stuk makkelijker.

Met een personeelsuitje kun je eigenlijk alle kanten opgaan. Je kan je team in beweging laten komen met onze actieve en sportieve personeelsuitjes. Of je kan eens een kijkje nemen op onze pagina met creatieve personeelsuitjes. Ideaal om met al je collega’s te gaan doen! Wil je het echt groots aanpakken denk dan eens na over het organiseren van een personeelsfeest. Hier kun je het hele bedrijf bij betrekken en samen met LeisureTeam organiseer je een onvergetelijk feest!

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo