Personeelsuitje in Bourtange

In Bourtange zijn er allerlei personeelsuitjes mogelijk. Leuk dat je hiervoor interesse hebt. We hebben de gaafste groepsactiviteiten uitgekozen bij LeisureTeam. Bij veel activiteiten staat samenwerking centraal, waardoor een leuk personeelsuitje dus ook ontzettend waardevol kan zijn voor jouw personeel!

Bekijk hier al onze Personeelsuitjes in Bourtange

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Bekijk op deze pagina het aanbod van personeelsuitjes in Bourtange en bekijk waar je interesse naar uit gaat. Wanneer je een vrijblijvende offerte aanvraagt wordt je al snel geïnformeerd met de nodige details en een prijsindicatie. We kijken er naar uit om jou en je collega’s van een gaaf personeelsuitje te voorzien!

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

Bij LeisureTeam kan je ervoor kiezen om een enkel personeelsuitje te boeken. Een toffe ervaring voor jou en je collega’s! Waar je ook voor kunt gaan is een combinatie van verschillende uitjes en workshops. Veel van onze personeelsuitjes zijn op elke locatie te faciliteren en daarnaast kan LeisureTeam een volledig programma op maat voor jullie samenstellen. Op deze manier kun je deelnemers bijvoorbeeld ook een keuze laten maken welke activiteit ze zelf willen volgen. Het voordeel is dat elke deelnemer doet waar hij of zij echt interesse voor heeft en verzorgen we op deze manier een geslaagde personeelsdag vol met gave activiteiten.

Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten personeelsuitjes, maar wanneer je eenmaal het doel van het personeelsuitje voor ogen hebt wordt de keuze welke soort activiteit hier bij aansluit makkelijker. Wanneer je doel bijvoorbeeld is om een origineel personeelsuitje te verzorgen waar de collega’s nog lang over zullen napraten dan adviseren we je om onze selectie van avontuurlijke personeelsuitjes een te bekijken. Vind je dat je collega’s wat vrijheid en frisse lucht verdienen? Neem dan een kijkje op onze pagina met een selectie van personeelsuitje in de natuur. Houden je collega’s wel van een borrel en zou een personeelsfeest niet misplaatst zijn? Dan worden onze eventmanagers erg enthousiast en denken we graag mee om een spectaculair personeelsfeest voor jullie te organiseren!

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo