Personeelsuitje in Steenwijk

Met LeisureTeam zijn er allerlei personeelsuitjes mogelijk in Steenwijk. Leuk dat jij interesse hebt en bij ons terecht ben gekomen. Van heerlijke proeverijen tot samen met je collega’s een kunstwerk maken. Alle onze personeelsuitjes brengen veel gezelligheid met zich mee. Neem ze op deze pagina rustig door.

Bekijk hier al onze Personeelsuitjes in Steenwijk

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Maak nieuwe herinneringen samen met je collega’s door een keuze te maken uit één van de personeelsuitjes op deze pagina. We helpen je graag verder om een super tof uitje te boeken. Wanneer je een vrijblijvende offerte aanvraagt sturen we je gedetailleerde informatie en een prijsopgave.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

Bij het uitzoeken van het meest geschikte personeelsuitje voor jou en je collega’s is het belangrijk om vooraf na te gaan wat je met het personeelsuitje zou willen bereiken. Gaat het jullie voornamelijk om wat leuks doen samen of wil je liever dat het personeel samen aan de slag gaat met de teambuilding en relaties binnen het team. Kies dan bijvoorbeeld voor een activiteit met een competitief element of ga juist voor een groepsactiviteit waar jullie met elkaar een kunstwerk maken in een ontspannen omgeving.

Het liefst verras je alle collega’s met een origineel, gaaf en leerzaam personeelsuitje. Nu zijn er natuurlijk veel verschillende soorten personeelsuitjes waar je uit kunt kiezen. Verras je team dan bijvoorbeeld met een lekker culinair personeelsuitje. Leer over het brouwproces van heerlijke bieren of maak met je collega’s je eigen cocktail of mocktail. Verdienen alle medewerkers wat frisse lucht? Waai dan heerlijk uit op het strand of ga samen het bos in met een personeelsuitje in de natuur. Als je echt zin hebt in een feestje voor alle collega’s raden we aan om onze mogelijkheden van themafeesten en personeelsfeesten eens te bekijken. Dat wordt vast een groot succes!

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo