Teamuitje in IJlst

Gaaf dat je interesse hebt in een teamuitje in IJlst. Een goede keuze om de sfeer op de werkvloer te verbeteren! Bij LeisureTeam hebben we de tofste teamuitjes alvast voor je geselecteerd. Zo hopen wij het maken van de moeilijke keuze voor het meest geschikte teamuitje een stukje makkelijker voor je te maken.

Bekijk hier al onze Teamuitjes in IJlst

Filter

Vrijblijvende persoonlijke keuzehulp

Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw uitje? Maar geen tijd om zelf op zoektocht te gaan? Laat ons je helpen door vrijblijvend het formulier in te vullen.

Bekijk ons aanbod in IJlst op deze pagina en laat ons weten wat jou gaaf lijkt voor jullie teamuitje door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Je komt dan snel in contact met de host van de activiteit of wij denken graag met je mee en kunnen adviseren over het combineren van verschillende uitjes met een ander doeleinde.

Foto Julia

Julia d’Aulnis

Plannen en organiseren doe ik het liefst. Ik ga dus graag voor je aan de slag. Dan kunnen we samen een onvergetelijk event of uitje organiseren!
Stel een vraag

Inspiratie opdoen

Bij het uitzoeken van het meest geschikte teamuitje voor jou en je collega’s is het belangrijk om vooraf na te denken wat je doel is van het teamuitje. Gaat het jullie puur om wat leuks doen samen of wil je werken aan teambuilding en relaties binnen het team. Kies dan bijvoorbeeld voor een activiteit met een competitief element of ga juist voor een groepsactiviteit waar jullie met elkaar een kunstwerk maken.

Teamuitjes delen we onder in verschillende soorten activiteiten. Wanneer je eenmaal het doel van je teamuitje hebt bepaalt kun je nagaan welke soort activiteit hier het best bij aansluit. Is jou doel bijvoorbeeld om een onvergetelijk teamuitje te verzorgen waar de collega’s nog lang van kunnen nagenieten bekijk dan eens onze avontuurlijke teamuitjes. Leg je liever de focus op de onderlinge samenwerking en relaties binnen je team dan kun je gaan voor een echte teambuilding activiteit. Of verdienen je collega’s wat vrijheid en frisse lucht? Neem dan een kijkje op onze pagina met een selectie van teamuitjes in de natuur

Bekijk ook eens deze uitjes

Vragen over je activiteit?

Vragen over je activiteit of wil je gewoon eens informeren wat Leisureteam voor je kan betekenen? Wij horen graag van je. Bel, mail of app ons óf vul het formulier in! Dan nemen we contact met jou op.

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3852AB Ermelo