Een afwisselend programma met een unieke bedrijfsdag

Wordt het tijd jullie medewerkers te verwennen met een dag vol met toffe en interessante activiteiten? Met een afwisselend programma verzorg je een unieke bedrijfsdag. De ideale manier om de collega’s met elkaar te verbinden en net even anders dan het standaard jaarlijkse bedrijfsuitje. Met een bedrijfsdag maken we voor jullie een programma geheel op maat. We maken graag kennis zodat we de juiste ideeën met je kunnen delen en je een gepast voorstel kunnen doen.

Al nieuwsgrierig?

Vraag gerust vrijblijvend een offerte bij ons aan

Jouw bedrijfsdag in 7 stappen

 • 1

  Vrijblijvende aanvraag:

  Nadat jullie de keuze hebben gemaakt om een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen nemen we contact met je op om het kennismakingsgesprek te plannen.

 • Kennismaking
  2

  Kennismakingsgesprek:

  Tijdens dit kennismakingsgesprek leren we elkaar en jullie bedrijf graag beter kennen. We bespreken de wensen, de reden of het doel van de bedrijfsdag en wij delen alvast onze eerste ideeën. 

 • Voorstel op maat
  3

  Een voorstel op maat:

  Vervolgens sturen we je een eventplan en een prijsindicatie op. Als dit plan eenmaal aan alle wensen voldoet en we van jullie een GO krijgen starten we met de eerste voorbereidingen. 

 • 4

  Voorbereidingen:

  We plannen een bezoek aan de locatie en maken een vloerplan. We nodigen alle genodigden tijdig uit en we schakelen onze samenwerkingen in.

 • Updates
  5

  Updates:

  We geven jullie regelmatig updates over het proces en de stand van zaken. Er is altijd ruimte voor aanvullende wensen en feedback!

 • Draaiboek
  6

  Draaiboek:

  Minimaal een week voor de bedrijfsdag presenteren we jullie een speciaal uitgewerkt draaiboek van de hele dag met alle details en nodige informatie.

 • Het feest
  7

  De bedrijfdag:

  Jullie dag is aangebroken. We nemen de tijd voor de nodige voorbereidingen op de dag zelf en volgen het draaiboek. Wij hebben er zin in. Jullie ook? 

Inspiratie nodig? Bekijk hier enkele mogelijkheden als onderdeel van jouw bedrijfsdag!

Voor deze bedrijven hebben we al een tof event verzorgd

Dit vonden andere mensen

 • Marieke

  Rabobank

  Super geslaagd!

  Ik kreeg snelle en enthousiaste hulp op zoek naar een leuke activiteit. Na het invullen van het contactformulier had ik jullie dezelfde dag nog aan de lijn. Het was super geslaagd. Goed geregeld, dankjewel!

 • Prettig bedrijf

  Prettig bedrijf met bijzonder aardig en leuk personeel. Alles was perfect geregeld, we hebben met een groep veel plezier gehad en de stad goed kunnen verkennen op een manier zoals nooit te voren!

 • Celine

  Leadlogic

  Wat een succes!

  Het Oktoberfest bij ons op kantoor was een groot succes! Met live entertainment, aankleding en barpersoneel. Het was echt super geslaagd. Ook hebben we leuke spellen tussendoor gedaan zoals beerpong en spijkerslaan. We gaan zeker nog eens gebruik maken van jullie service!

 • Helemaal super!

  Crazy 88 was helemaal super! Heel duidelijk allemaal en enorm geslaagd. Nogmaals bedankt!

We helpen je graag!

Heb je een vraag? Kijk hier eens!

Een zorgeloze dag samen met je collega’s?

Klik op de afbeelding en bekijk wat we voor jou kunnen betekenen! Hier organiseerden we een goed gevuld programma voor medewerkers van ProRail. Met;
– een kennismakingsspel om de dag af te trappen
– een escape room op maat door een oude dubbeldekker als hoogtepunt
– een muzieke workshop tussendoor voor nog wat extra teambuilding
– én een hapje en een drankje achteraf voor de ontspanning
Zo hebben we een fantastische dag verzorgd. Ben je ook nieuwsgierig naar wat we met jouw event kunnen bereiken? Neem vrijblijvend contact op en dan vertellen we je graag meer.

Een keuze voor de medewerkers

Wat een leuk idee is om de medewerkers een keuze te laten maken tussen bijvoorbeeld een sportief, creatief of avontuurlijk programma. Je kan de daadwerkelijke activiteiten dan nog even geheim houden of – als je het echt niet kan weerstaan – van te voren met alle collega’s delen. Zo is er altijd iets wat iedereen leuk vindt! Met ons uitgebreide netwerk zorgen we voor voldoende mogelijkheden en kunnen we de dag helemaal compleet maken met een heerlijke catering, een professionele fotograaf en eventueel een presentator.

Aan de slag

Mogen wij je helpen om de bedrijfsdag te organiseren? Dan starten we met een toffe samenwerking. We gaan veel ideeën en opties aan je voorleggen, maar luisteren ook graag naar jouw wensen en naar de verwachtingen van je organisatie. We gaan met veel plezier voor jullie aan de slag! We plannen een bezoek aan de desbetreffende locatie en maken een gedetailleerd draaiboek die we met jullie uitgebreid bespreken. Zijn jullie er klaar voor? Wij wel!

Laten we je bedrijfsevenement gaan plannen!

Bel ons op: 033-2475159

Mail ons op: info@leisureteam.nl

Stel een vraag
Map locatie

Kantooradres

Harderijkerweg 141
3852AB Ermelo